Ще започна от връщането ми в България на 07.12.1989г. Това е фактът, който доста промени живота ми. 3 месеца по-късно, покойната вече Бригита Чолакова в предаването си по Националната телевизия, ме направи супер известен и то само в рамките на 20 мин. Така се изпълни и детската ми мечта- да стана известен!

Започнаха да се редуват успехи с неуспехи и така, докато през 1994г. осъзнах колко фалшив е живота около мен. Тогава реших, че трябва да променя живота си кардинално и воден от тази идея станах послушник в Рилския манастир. Известността ми обаче, ми изигра лоша шега. Игумена на манастира по това време - епископ Йоан, подведен от свои близки ме накара да си направя в София тест за СПИН. Аз го направих и слава Богу беше отрицателен, но така или иначе разочарованието от неговата постъпка ме накара да си тръгна от там.

След това прекарах известно време във Велико Търново, учейки в университета Богословие.

В края на 1996 се завърнах в София и на 01.02.1997 открих първия частен микс клуб „Спартакус”. Това беше и един от най - „звездните” ми моменти в живота. Обаждаха ми се всякакви хора, влючително министри и депутати, за да получат членски карти. По това време, също така управлявах втората по големина модна агенция „Ъндърграунд”.

През 1999 година получих привлекателно предложение за бизнес в Съединените щати и така в началото на годината заминах. Поживях 8-9 месеца там - не можа да се получи бизнеса, но поне се позабавлявах, а и успях много лошо да си счупя крака и да преживея една доста тежка операция. Единственото хубаво нещо около тази случка беше луксозната болница, в която си прекарах известно време.

И така връщайки се в България разочарован, отново реших да вляза в манастир и в края на м. ноември приех монашество в Чекотинската Св. обител „Св. Архангел Михаил”. Там живях до 2002 год., след което по покана на Софийският митрополит Инокентий се преместих на служба в Софийската Св. Митрополия. През август 2004 год. бяхме изгонени от църквите заради новоприетия закон за вероизповеданията и така волю- неволю бях принуден да мина на „свободна практика”.

Няколко месеца по-късно закупих една сграда в центъра на София, която превърнах в малък бутиков хотел.

Разбира се, за преживяните от мен 41 години са ми се случвали милион интересни неща, но за тях ще разказвам, докато съм в къщата на ВИП БРАДЪР.