Хареса ли Ви първият сезон на VIP Brother?


Ники Кънчев - водещ на VIP Brother
Кратко представяне
Ники Кънчев е сред най-успешните български телевизионни водещи. Името му стои зад такива рейтингови предавания като “Стани богат” и “Биг Брадър”. Заедно с продуцентите от “СИА Адвъртайзинг” и ръководството на Нова телевизия той успя да наложи и оформи един нов стил на тв водене, включващ стил, ерудираност, интелигентност и чувство за хумор.
Ники е роден в малкото градче Червен бряг по ж.п. линията София –Плевен. Завършва телевизионна журналистика в Московския университет “Михаил Ломоносов”. Води 2 авторски предавания и в първото частно национално радио у нас – “Дарик радио”. Пише в централния печат, има собствена колонка в списание “Грация”. Гордее се и с работата си по най-доброто музикално ТВ предаване у нас “Джубокс” с Део, където Ники беше основен сценарист в течение на 3 години.
Кънчев е известен и със спортните си и музикални пристрастия. Обожава пътуванията.
Блиц интервю
По какво VIPBROTHER ще прилича и ще се различава от Big Brother?
Това ще бъде едно съвсем различно предаване. Предишните сезони създаваха звезди. Тук според мен ще „се надгражда” над звездното пространство. Което прави приключението съвсем различно. Още преди да е започнало шоуто хората по улиците и в офисите ме побъркаха от въпроси: Е, кажи де, кой ще влезе сега във Випа? Хайде, бе Ники, влизай да те видим вътре и прочие. Но мисля че цяла България пак ще е закована като с пирон за екрана на Нова телевизия. Ще има защо.
Какво бихте се зарадвали да видите във VIPBROTHER?
Приятелство и предателство, гордост и предразсъдъци.
Ще покажат ли според Вас участниците, истинското си лице пред обществото по време на VIPBROTHER?
Може би не, но този който се престраши да го покаже, ще спечели. А кой ще се престраши, може би този, който има по-малко неща за губене. Обикновено по-смелите започват с рушенето на авторитетите преди тях, ще видим какво ще стане вътре във Вип къщата на Big Brother.
Мислите ли, че победителят ще е отново мъж?
Нека първо определим какъв е полът на Азис, не че ме интересува, но ако той влезе в Къщата, другите нямат шанс за крайната победа. Но, ще видим как ще се развият нещата.

Спонсори

Една продукция на:

Copyright © 2006 www.vip.bigbrother.bg. All rights reserved.
Партньори: